Колеги искам да попитам за бобина на 4цилиндър от няколко дена колата прекъсва главно когата е студена сутрин при първо палене угасва и когато се стопли мотора долу горе се оправя та въпроса ми е понеже установихме че едната ми бобина е пукната дали ще е от това но така или иначе ще я сменя искам да знам дали да поръчвам нова китайска цената и е 147 лева или от форума втора ръка ,но уж уригинална колата е алфа 1561.6 120 коня
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бобина
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alfaromeo16vVarna Покажи съобщениеКолеги искам да попитам за бобина на 4цилиндър от няколко дена колата прекъсва главно когата е студена сутрин при първо палене угасва и когато се стопли мотора долу горе се оправя та въпроса ми е понеже установихме че едната ми бобина е пукната дали ще е от това но така или иначе ще я сменя искам да знам дали да поръчвам нова китайска цената и е 147 лева или от форума втора ръка ,но уж уригинална колата е алфа 1561.6 120 коняLast edited by alfaracer; d.m.y г., 12:41.Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
-
Може и от малките свещи да е защото като я отворих видях че са сменяни,но не са сложили от тези платиниум а обикновенни предполагам за по малко пари и ако топлинното число не е същото проблема е на лице
---------- Post added at 12:37 ---------- Previous post was at 12:33 ----------
Както казваш 3и4бобина захранват малките свещи засега ще сменя 4 бобина и малките свещи и ако не се оправи тогава ще съм сигурен че е дебитомер защото вчера смених кабелите и тази сътрин нямаше ефекталфа ромео 156 тс
Comment
-
А защо първо не изкараш буксатана на бобината да видиш, дали се променя работата на мотора (да разбереш реално дали работи или не). Друго което можеш да направиш е да смениш местата с тази до нея. На диагности дава ли ти някакви грешки?. Моите бобини също са пукнати , някои от тях. Не мисля, че ти е там проблема. Тя или работи или не, студен/загрял мотор за бобината няма значение. За свещите е друго нещо.
П.С. Ако все пак си решил да си купуваш, вземи си втора ръка от форума. Има ги в излишък.Last edited by zombiran; d.m.y г., 14:33.
Comment
-
Прав е колегата alfaracer за неравностойната значимост на бобините при CF2 мотор.
Освен това пукнатините не винаги означават, че бобината е за боклука и могат да бъдат поправени, като се залеят с подходящ материал.
Пред алтернативата да купя нова бобина от незнаен производител, бих предпочел да си намеря втора употреба, оригинална и със здрава изолация.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПрав е колегата alfaracer за неравностойната значимост на бобините при CF2 мотор.
Освен това пукнатините не винаги означават, че бобината е за боклука и могат да бъдат поправени, като се залеят с подходящ материал.
Пред алтернативата да купя нова бобина от незнаен производител, бих предпочел да си намеря втора употреба, оригинална и със здрава изолация.Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
Comment
-
Има и вариант странично излизащите кабели да се пренаредят така че да захранват свещите под съответната бобина (CF3 - схема). Тогава ще има ясно съответствие между работата на даден цилиндър и "виновната" за това бобина.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Last edited by dansguardian; d.m.y г., 21:43.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
Comment